homepagina

Het bekijken naar onze ecologische voetafdruk als individu, als bedrijf en als samenleving word steeds belangrijker. Wij zijn ons bewust van onze verantwoording en proberen actief oplossingen te zoeken om zo duurzaam mogelijk onze diensten aan te leveren.

 

Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar wat een goed begin is maar daar eindigt het zeker niet.

We recyclen zoveel mogelijk onze materialen en komen deze graag na afloop van een evenement weer ophalen. Ballonnengewichtjes en lintjes worden zoveel mogelijk hergebruikt, van folie ballonnen kunnen we gewichtjes maken en de ballonnen worden gescheiden bij het afval zodat ze op de composthoop belanden. 

Deze maatregelen vinden we niet meer dan normaal maar lang niet voldoende.
We proberen daarom actief betrokken te blijven bij nieuwe ontwikkelingen in de branche op het gebied van duurzaamheid en internationaal medevoortrekkers te zijn om meer mensen bewust te maken van het verantwoord omgaan met ballonnen en ballonmaterialen.
Daarnaast steunen we graag groene initiatieven en gaan we graag het gesprek hierover aan.

Zo hebben wij in 2016 ‘s werelds grootste fundraiser opgezet in de ballonindustrie ter bescherming van de neushoorn. Meer dan 100 ballonartiesten en decorateurs uit meer dan 30 landen hebben hier aan meegewerkt. Bekijk de facebook pagina https://www.facebook.com/balloonrhino/ voor meer informatie over het “Stop the Rhino Pop”project 
Heeft u een fundraiser idee of bent u opzoek naar educatie, lesinvulling voor basisscholen of voortgezet onderwijs . Neem gerust kontakt met ons op, wij ondersteunen u graag.